Skal du kjøpe en ny iPhone, da kan det fort være snakk om en utgift på 5.000 – 10.000 kr. avhengig av hvilken modell du velger, og hvilket abonnement du har på din nåværende telefon. Det er ikke alle som har slike penger tilgjengelige, og derfor er det mulig å ta opp et lån i steden.

Bruk for å låne penger til ny iPhone?

Søk gratis og uforpliktende her:

En iPhone har lenge vært en av de mest populære smartphones på markedet, og er det fortsatt i dag. Det er ikke minst på grunn av det smarte styresystemet og et flott design. Men telefonen ligger også blant de dyreste, og derfor kan det for noen være nødvendig å ta opp et lån til iPhone dersom de ikke vil spare opp i mange måneder.

Det opplagte valget er et forbrukslån, fordi det gir deg muligheten til selv å velge beløp og nedbetalingstid, og fordi det ikke har noen begrensning på hva du kan bruke pengene til. Online forbrukslån har i tillegg vanligvis en del lavere krav enn banklån, og derfor er det enklere å bli godkjent, og prosessen er kortere.

Se hvem som tilbyr forbrukslån opp til 10000 kr. her.

iPhoneDu kan finne et online forbrukslån til iPhone ved å bruke noen av de oversikter som finnes på siden her. Sørg alltid for å få overblikk over markedet og sammenligne de forskjellige muligheter, før du velger. Jo mer tid du bruker på forarbeid, jo sikrere er du på å finne det billigste og beste lån til iPhone.

Hvilken iPhone modell skal jeg velge?

iPhones har været på markedet i veldig mange år, og derfor finnes det en lang rekke modeller å velge mellom. Det er selvfølgelig ikke alle som kan kjøpes på butikkene i dag, og vanligvis kan du kun velge mellom de seneste 3-4 modeller dersom du ikke vil kjøpe brukt. Det kan være vanskelig å holde styr på de mange modeller som finnes, og forskjellen er kanskje ikke så stor på å velge den nyeste eller versjonen før den.

Du kan med fordel bruke noen av de mange online portaler som finnes til å sammenligne ulike modeller av iPhones. De gir deg overblikk over hvilke iPhones som finnes, og de hjelper deg med å se hvilke funksjoner som skiller de fra hverandre, og hvilke forskjeller og likheter som finnes. Her kan du også få en idé om prisnivået for å se om de ekstra funksjoner er verdt pengene.